Využi zľavový kód EASTER na zľavu 10 % z tvojho nákupu. Platí do 1. apríla.
×
Gorillasports.sk

4 účinné spôsoby ako schudnúť a vytvarovať postavu

26.05.2023

0

4 účinné spôsoby ako schudnúť a vytvarovať postavu

Leto sa nezadržateľne blíži a s ním prichádza aj čas obliecť si plavky a vyraziť k vode. Pomocou našich 4 tipov sa za svoju postavu už nemusíte hanbiť. Pomôžu Vám efektívne schudnúť a vytvarovať postavu.

Kardio
Ide skôr o vytrvalostné cvičenie, nie silové. Toto cvičenie je jedným z najlepších spôsobov, ako si dopomôcť k vysnívanejMAXXUS Bežecký pás M8, červený postave. Musíte však vedieť ako správne kardio vykonávať, aby Vám neubúdala svalová hmota a zbytočne ste sa netrápili. Ak potrebujete spaľovať tuk, je dôležité sledovať počas cvičenia Vašu tepovú frekvenciu. Tú by ste mali trvale udržiavať na hodnotách cca 55-65 % maximálnej tepovej frekvencie.
Kardio je skvelý spôsob, ako spáliť kalórie a urýchliť metabolizmus. Choďte na dlhú prechádzku, bicyklujte alebo vyskúšajte orbitrek či bežecký pás.

Silový tréning
Kario cvičenie je vhodné doplniť silovým tréningom, ktorý pomáha budovať svalovú hmotu. Využite činky, kettlebelly alebo posilňovacie stanice. Ak si nie ste istý, ktorý prístroj je pre Vás vhodný a ako sa používa, vo fitness centre Vám s výberom určite radi pomôžu. Takisto môžete aspoň zo začiatku využiť služby fitness trénera, ktorý Vám zostaví ideálny tréning šitý na mieru.

Gorilla Sports Športová fľaša, 650 ml, červenáZdravá strava
Strava je kľúčová pri dosahovaní želaných výsledkov. "Zdravá" však neznamnená, že budete jesť len zeleninu a ovocie. Zamerajte sa na vyvážený príjem bielkovín, zdravých tukov a komplexných sacharidov, aby ste mali počas dňa a cvičenia dostatok energie.

Pite dosť vody
Voda je základom správneho fungovania organizmu a zabezpečuje optimálnu hydratáciu. Aby ste na ňu počas dňa nezabudli, majte na stole položenú fľašu s vodou. Zvoľte minerálky, čaje alebo pridajte do vody citrón. Ak sa sladkého nápoja nedokážete vzdať, skúste postupne znižovať množstvo cukru alebo vyskúšajte sladenie medom.

Nezabudnite, že Váš úspech závisí hlavne na motivácii a Vašom aktívnom a pozitívnom prístupe. Začnite ešte dnes a pripravte sa na neskutočné leto!

Späť do blogu

Diskusia k článku (0)

Vaše meno
Zadajte Vaše meno
Kontaktný e-mail
Zadajte Váš e-mail
Vaša správa
Zadajte Vašu správu
Údaje označené * sú povinné
Načítanie
Načítam...