Gorillasports.sk

Gorillasports má nový šat

25.04.2023

0

Gorillasports má nový šat

Ak ste stálym zákazníkom Gorillasports.sk, určite Vás prekapil nový vzhľad webových stránok. So zmenou image prišla navyše aj zmena majiteľa, ktorým sa stala spoločnosť Kokiska s.r.o. Môžete však byť bez obáv - zmeny nijak neovplyvnia kvalitu poskytovaných zákazníckych služieb.

Kto je Kokiska s.r.o.?

Spoločnosť vznikla pred deviatimi rokmi a založila eshop Kokiskashop.cz, kde nájdete všetko potrebné pre Váš dom, záhradu a voľný čas. Väčšinu produktov máme skladom. To umožňuje rýchlu expedíciu do 24 hodín a zaručuje, že zákazník dostane svoj tovar vo veľmi krátkom čase.

Na prvom mieste je u nás spokojnosť zákazníkov. Dnes sme vďační za všetkých 11 600 pozitívnych recenzií, ktoré nám naši zákazníci zanechali na Heureke. Takisto sa nám podarilo získať cenu kvality v súťaži Shop roku 2022, kde sme skončili na krásnom druhom mieste v kategórii záhrada. Pozitívna odozva v Českej republike nás utvrdila v presvedčení expandovať na ďalšie trhy a dnes už pre nás nie je problém poslať zásielku na Slovensko, do Maďarska, Poľska, ale aj do vzdialeného Rumunska, Bulharska a Chorvátska. Našej odvahy a úspechov si minulý rok všimla aj veľká európska skupina GSG. Stala sa tak naším stabilným partnerom a zverila nám do rúk veľkú zodpovednosť - starostlivosť o vás, našich zákazníkov. Nezaspávame však na vavrínoch a spravíme všetko pre to, aby ste sa na naše stránky stále s radosťou vrátili.

Kto je Gorillasports?

Gorilla Sports kettlebell činka, pogumovaný povrch, 12 kg

Gorillasports je online športovou značkou, ktorá dobýva svet domáceho fitness v 22 krajinách sveta. Značku sprevádza už od roku 2005 jasne definovaný cieľ: "Kvalitné fitness produkty za férové ​​ceny pre Váš domov!" No nie je to len kvalita a nízka cena. Spoločnosť kladie vysoké nároky na spokojnosť svojich zákazníkov a trvalú udržateľnosť.

A na čo sa môžete tešiť?

Na podporu silného partnera, ktorý Vás bude sprevádzať na ceste k Vášmu fitness cieľu - či už chcete zlepšiť kondíciu, budovať svaly alebo znížiť hmotnosť. Nezáleží, či Vaše srdce bije pre silový tréning, kardio alebo jogu. Rozsiahly sortiment Vám ponúkne všetko potrebné - od drobného príslušenstva, cez kettlebelly až po odolné posilňovacie stanice. Všetky produkty sú navyše vhodné aj pre profesionálne fitness centrá.

U nás jednoducho nájdete kvalitné fitness vybavenie a naše produkty Vám budú perfektným spoločníkom pre zdravý športový život.

Späť do blogu

Diskusia k článku (0)

Vaše meno
Zadajte Vaše meno
Kontaktný e-mail
Zadajte Váš e-mail
Vaša správa
Zadajte Vašu správu
Údaje označené * sú povinné
Načítanie
Načítam...